Veckans snackis

Vänner återförenas för ett avsnitt till

Har det inte varit your week, your month or even your year? Då hoppas vi att denna nyhet kan muntra upp dig för det är nämligen så att rollbesättningen till den världskända komediserien Vänner har släppt nyheten att det kommer att ske en återförening! Det har gått 16 år sedan senaste avsnittet av Vänner sändes men världen har inte fått nog. Nyheten om återföreningen har dominerat nyhetssidor och miljontals Vänner-fans världen över får äntligen sina drömmar uppfyllda!

Läs mer här

Veckans update

Framhäv dina färdigheter med LinkedIns nya “Feature-funktion”

Det är dags att börja uppdatera din LinkedIn-profil för nu har plattformen kommit med en uppdatering som många användare har gått och väntat på. 

Uppdateringen är en “Feature-funktion” på användarnas profiler. Tanken bakom uppdateringen är att alla användare ska ha möjlighet att framhäva delar av deras arbete för de som besöker deras profil. “Feature-funktionen” kommer att placeras precis nedanför headern på din profil; en tydlig positionering som på ett smidigt sätt kan visa olika kundcase och smakprov på dina färdigheter. För att lägga till information och nyheter på din “Feature-funktionen” krävs det att du publicerar ett eget inlägg på Linkedin. Framhäv inlägget på din profil under "Features" genom att klicka på stjärnknappen under inlägget. Uppdateringen lanseras successivt till alla användare under de kommande veckorna enligt uppgifter från LinkedIn.

Läs mer här

Veckans spaning

Vilka trender lyser starkast på sociala medier under 2020? Är det här året då TikTok slår igenom inom företagsvärlden och hur viktigt är det egentligen med kundservice på sociala medier? Tillsammans med Meltwater kommer vi att delta på ett webinarium för att prata om bland annat värderingsdriven kommunikation, vikten av sociala medier för företag och vilka plattformar och trender som är aktuella just nu och hur du kan anamma dem! 

Läs mer här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg