Två personer som sitter vända mot varandra och pratar framför en datorskärm

CHECK! sätter människan i fokus

En engagerad kommunikationsbyrå i Stockholm som berättar genom digitala medier!

Grundade i trygghet, mod och passion

CHECK! är er trygga kommunikationsbyrå. Vårt arbete präglas av passion för att formulera strategier och producera innehåll som når ut och berör. Vi värdesätter kundrelationer och bevisar det genom att ge oss in helhjärtat i arbetet oavsett bransch, med kunder som exempelvis Volkswagen Group Sverige, NTF och SJR. Med ett proaktivt förhållningssätt checkar vi av alla steg i det kommunikativa arbetet – och sätter alltid människan i fokus.

Lär känna teamet bakom CHECK!

Johanna Engström

Vice vd och kommunikationsstrateg

Johanna är den engagerade strategen som får dig som kund att känna dig trygg under hela projektet. Hon är strukturerad, organiserad och målmedveten.

Sanna Jonsson

Innehållsproducent

Sanna älskar att skapa känslor genom det skrivna ordet. Hon har stort engagemang för allt hon tar sig för och drivs framåt av ständig utveckling.

Kvinna som står vid en dator

Jenny Johansson

Projektledare och ledarskapscoach

Jenny har närmare 30 års erfarenhet av företagsledning och ledarskap. Hon tar teori till praktiskt genomförande och når resultat.

Blond kvinna som håller upp mugg

Helena Engström

Vd och kommunikationsstrateg

Helena har ett helhetsperspektiv och förmågan att ta era texter till en helt ny nivå. Hon drivs av att nå resultat i allt hon tar sig för.

Kvinna som ler

Fanny Belaieff

Innehållsproducent

Fanny tycker extra mycket om copy och att uttrycka sig i text, men kombinerar gärna detta med att jobba visuellt. Hon är alltid törstig efter att lära sig så mycket som möjligt.

Clara Karlsson

Praktikant

Clara är en öppensinnad person med goda kunskaper inom dagens sociala medier. Hon älskar att skapa inspirerande innehåll, både visuellt men också i text.

Lisa Regnér

Praktikant

Lisa nöjer sig inte i första taget utan vill alltid lära sig mer. Hon tycker framför allt om att uttrycka sig i text, men även att träffa nya människor för att berikas med nya erfarenheter och kunskaper.

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakta oss här!