Veckans Digitala Check v.8

 

Veckans räckvidd 

Väskvarumärket Jacquemus står upp för allas lika värde

Väskmärket Jacquemus publicerade ett Instagraminlägg med ett homosexuellt par. Inlägget har väckt homofobiska reaktioner. Jacquemus besvarade hatstormen med att tydligt uttrycka att de inte vill ha följare som visar på dessa värderingar. Det uppmärksammade inlägget har fått drygt 661 000 gilla-markeringar och närmare 30 000 kommentarer, jämfört med tidigare inlägg som ligger runt 100-300 000 gilla-markeringar och omkring 2 000 kommentarer.

Se inlägget på Instagram »

Veckans update

LinkedIn Sales Solutions kommer ut med 3 nya uppdateringar

Enligt LinkedIn kommer det tre nya uppdateringar till Sales Navigator inom kort. I syfte att boosta effektiviteten för användarna att identifiera och bygga relationer med potentiella kunder. De kommer bland annat att uppdatera sökfunktionen för att säljare ska kunna fånga upp leads och konton på ett effektivt sätt. Utöver det ska de också införa en djupare koppling mellan företags CRM-system och Sales Navigator.

Läs mer om uppdateringarna »

Veckans spaning

Innehållsstrategi för sociala medier

En genomarbetad strategi för sociala medier är en förutsättning för att ni som företag ska uppnå era mål. I vårt senaste poddavsnitt fördjupar vi oss inom innehållsdelen i strategin och pratar om hur ni kan skapa ett strukturerat arbete kring innehållet. Allt för att er strategi ska bli användbar och ge resultat!

Hör oss prata om innehållsstrategi för sociala medier »

Workshop kring sociala mediestrategi »

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg