Veckans Digitala Check v.7

 

Veckans snackis

Kärleksfulla hälsningar från oss på CHECK!

Alla hjärtans dag, Valentindagen, V-day – kärt barn har många namn. Den senaste veckan har vi blivit totalt överösta av kärleksfulla kampanjer, ljusrosa produkter i förälskelsens tecken och mailutskick kring vad vi ska unna oss själva eller någon vi håller kärt. Oavsett om den 14 februari 2021 blev något extra eller bara en helt vanlig söndag vill vi på CHECK! passa på att skicka en kärleksfull hälsning. Ta hand om dig själv och varandra!

Glad alla hjärtans dag!

Veckans update

TikTok utvecklar möjligheterna för e-handel

TikTok fortsätter att expandera med antalet användare runt om i världen, men hur länge kommer kreatörerna att stanna på plattformen? I nuläget erbjuder Facebook, Instagram och YouTube bättre möjligheter för annonsering och e-handel. Med tanke på att både kreatörer och deras målgrupper finns på TikTok, måste appen ligga i framkant med sitt försäljningssystem för att de inte ska byta plattform. Nu utvecklar de därför möjligheterna för e-handel, exempelvis med kopplingar till Shopify, liveshopping och direkta köp via appen. 

Läs mer om utvecklingen av e-handel på TikTok här!

Veckans spaning

Allt du behöver veta om Clubhouse!

Har du hängt med i utvecklingen av Clubhouse eller väntar du fortfarande på en inbjudan till de trendiga rummen? Det ljudbaserade chattforumet drog in över Sverige och tog alla med storm – framför allt oss nördar inom mediebranschen. Men hur startar du ett eget rum, hänger med i klubbar och engagerar dig i diverse ämnen? Vi ger dig den ultimata guiden! 

Läs mer i vårt blogginlägg här!

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg