Veckans Digitala Check v.44

 

Veckans snackis

Avgör sociala medier vem som vinner presidentvalet 2020?

Att presidentvalet är ett hett ämne på alla sociala plattformar har nog inte undgått någon – inte heller dess påverkan på vem som kommer att bli vald. Donald Trump har en hög följarskara som genererar hög räckvidd, samtidigt som Joe Biden har fått många nya engagerade anhängare på sina kanaler på kort tid. Sociala medier är absolut ett effektivt verktyg under valkampanjen – det kanske till och med är det som avgör vem som kommer att vinna? Vi på CHECK! följer utvecklingen med spänning!

Läs mer om valet på sociala medier här

Veckans update

LinkedIn uppdaterar sin plattform med funktionen Story

Nu testar LinkedIn att göra sin plattform mer personifierad genom det nya formatet Story. Syftet med dessa så kallade “Händelser” är att plattformens nuvarande karriärfokuserade värld ska mjukas upp och bli mer personlig, både för dig som privat användare men också för företag. Funktionen kan användas till att dela bilder och videos i realtid direkt från arbetsplatsen eller till att ge jobbrelaterade tips, som på ett eller annat sätt kan inspirera följarna. Detta skapar ett nytt sätt att stärka relationen mellan varumärke och kund samt en ny möjlighet att nå sin målgrupp på ett mer effektivt och personligt sätt. Det är ett format som vi har sett ger goda resultat på andra plattformar!

Läs mer här

Veckans spaning

Efter ett fantastiskt lanseringsevent är CHECK! redo för nya utmaningar

Lanseringen av vår nya varumärkesidentitet firades med en enastående kväll på Berns. Kvällen förgylldes av vår konferencier Anitha Clemence, bandet Crying Day Care Choir och kvällens fantastiska talare och gäster som har gjort detta möjligt för oss. Fortfarande överväldigade och mållösa, är vi nu äntligen CHECK! Kommunikationsbyrå på riktigt. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med kunder, partners och leverantörer!

Läs mer om vår härliga kväll här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg