Veckans snackis

Red Bull Secret Gig x Veronica Maggio

Veronica Maggio och Red Bull visar med bravur att vi, trots pågående pandemi, fortfarande kan få dela musikens gemenskap. I lördags anordnades årets Red Bull Secret Gig av Maggio på ett abonnerat lyxhotell – och konserten blev en succé. Red Bull Secret Gig är en konsert som genomförs på hemlig plats, där publiken vinner sin biljett genom att utföra uppdrag som gör konserten till något extra. Med publiken uppradade i hotellets alla fönster, samt en utvald del av publiken sittandes med bordsservering, samlades alla fans för att få njuta av Maggios ljuva stämma. Tillsammans med Red Bull visar hon att livemusiken lever vidare, genom nytänk och framtidshopp!

Läs mer om konserten här

Veckans update

Instagrams nya QR-koder som kan scannas direkt i din kamera

Nya digitala lösningar har alltid varit viktiga för att förenkla vardagen. Instagrams tidigare funktion nametags tillät användare att scanna varandras QR-koder inom appen, för att enklare hitta varandras Instagramkonton. Med den nya uppdateringen ansluter sig Instagram till det öppna QR-kodsystemet – som gör det möjligt att scanna Instagrams QR-koder direkt i din mobilkamera. Än en gång visar Instagram hur de omfamnar och anpassar sig till samhällets förändringar, genom att skapa fler digitala lösningar för företag världen över. Den uppgraderade funktionen förenklar åtkomsten av Instagramkonton samt tillgången till information – och du behöver inte ens öppna din Instagram-app!

Läs mer om Instagrams nya QR-koder här

Veckans spaning

Enkla verktyg som underlättar för ditt kreativa skapande!

Har du nyligen sett en häftig video på sociala medier och frågat dig hur fick de till det där? Med hjälp av appen Spark Camera och några riktigt coola tips kan du lära dig att använda din iPhone för att skapa imponerande, effektfulla och intresseväckande videos. I vårt senaste blogginlägg presenterar vi hur du kan lyckas med din video – steg för steg! 

Så här kan du lyckas med din video

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg