Veckans snackis

Brilliant Minds 2019

I veckan kryllade Stockholm av välrenommerade namn såsom Barack Obama, Greta Thunberg, Naomi Campbell och Natalia Brzezinski. Anledningen till detta var den årliga konferensen Brilliant Minds. Brilliant Minds Foundation syftar till att stötta kreativa individer inom entreprenörskap, mode, hälsa och utbildning genom svenska värderingar. Konferensen höll till på Grand Hôtel och följdes av en efterfest på Slakthusområdet. Daniel Ek, grundare av Spotify, och Ash Pournouri, tidigare manager till Avicii, är initiativtagare till konferensen. Konferensen var fullspäckad av intressanta talare som tidigare nämnt!

Bild: https://brilliantminds.co

Läs mer här

Veckans update

Instagram och Facebook uppdaterar för att stötta #Pridemonth

Instagram och Facebook kommer att lansera funktioner i samband med Pride month för att stötta LGBTQ-communityn. Instagram kommer att lägga till färgglada verktyg för att belysa innehåll som är relaterat till Pride. Exempelvis kommer ringen runt din Story vara regnbågsfärgad om du använder någon av Prides officiella hashtags. Förutom detta har Instagram även lagt till fler könsalternativ i inställningarna för att inkludera alla. Facebook lägger också till funktioner för att stötta Pride month med regnbågsfärgade bakgrunder till Facebook-inläggen. ?

Läs mer om uppdateringen här

Veckans spaning

Skapa innehåll till sociala medier under semestertider

Hur gör ni era medarbetare delaktiga i innehållet till sociala medier? Nu i sommartider när det blir lugnare tempo är det perfekt att använda tiden till att låta medarbetarna vara med i den kreativa processen genom medarbetarintervjuer, stories och aktiviteter där ni tillsammans skapar innehåll till sociala medier.

Vi på CHECK! vill även passa på att önska dig en glad midsommar och en fin sommar fylld av glass och härliga dopp i vattnet. VDC går på semester och är tillbaka under sensommaren! ??

Läs vårt blogginlägg om sociala medier under semestertider här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg