Veckans Digitala Check v.20

 

Veckans räckvidd #1

Loreen historisk i Eurovision Song Contest – vinner igen!

Loreen vinner Eurovision Song Contest, igen! Hon är den första kvinnan att någonsin vinna tävlingen två gånger, vilket gör henne historisk! Publiken fick sitta som på nålar in i det sista, tills slutpoängen kom och segerjublet dundrade i hela arenan. Wow! STORT grattis till Loreen och teamet bakom henne!

Se klippet »

Veckans räckvidd #2

Beyoncés världsturné inleddes i Stockholm

Förra veckan ställde Friends Arena i Stockholm upp portarna för världspremiären av Beyoncés Renaissance Tour. En av världens största artister och powerkvinnor äntrade scenen och tog Sverige med storm. Konserten arrangerades under både onsdagen och torsdagen i ett utsålt Friends Arena och bjöd på bländande glitter och en kokande arena. Är det någon som vet hur man river av en show är det Queen B! 

Se klippet »

Veckans update

Meta presenterar AI Sandbox

Den 11 maj meddelade Meta att de lanserar AI Sandbox som är en testplattform med AI-baserade verktyg, däribland flera användbara annonsverktyg. Syftet med verktygen är att annonsörerna ska få hjälp att både arbeta fram annonser och förbättra befintliga. Genom tekniken kommer annonsörerna kunna få hjälp med att rikta sina budskap till en viss målgrupp, men också med tekniska och estetiska delar. De tre verktygen är Text Variation, Background Generation och Image Outcropping. Funktionerna finns i nuläget tillgängliga för ett mindre antal annonsörer och förväntas lanseras mer storskaligt till sommaren.

Läs mer om uppdateringen »

Veckans spaning

Vi expanderar med CHECK! Konsult som nytt affärsben

Under en lång tid har vi sett ett ökat behov av specialiserade konsulter inom sociala medier som kan arbeta dedikerat på plats hos kund. Marknaden och branschen är mogen för det och kunderna är i behov av det. Vi är därför glada över att lansera vårt nya affärsben CHECK! Konsult, som tillgodoser just detta. I veckans poddavsnitt pratar vi mer om denna spännande utveckling! 

Läs mer om CHECK! Konsult »

Till poddavsnittet »

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg