Veckans snackis

Swedish Beauty Awards vinnarvecka!

Ingen inom skönhetsbranschen kan ha gått miste om Swedish Beauty Awards (SBA) vinnarvecka som ägt rum digitalt denna vecka. I vanliga fall avslutas tävlingen med en stor gala där vinnande produkter presenteras – men i år valde SBA att ställa om, inte ställa in! Eventet förflyttade sig till sociala medier där SBA arrangerade en vinnarvecka. Bland 29 kategorier och 116 nomineringar korades en vinnare per kategori inom bland annat doft, kroppsvård, smink, hygienprodukter, hårvård och herrprodukter. De vinnande produkterna har hyllats på sociala medier från alla håll och kanter. Vi på CHECK! är glada över vårt samarbete med SBA och extra stolta över att ha fått uppdraget att producera innehållet till vinnarveckan med bilder, film och text. Vilken digital fest det blev!

Fotograf: G40 Studio / CHECK!

Läs mer här

Veckans update

Matbeställningar via Instagram

Under coronapandemin är det viktigt att stötta lokala företag, framför allt inom restaurangbranschen. Ett stort engagemang via hashtagen #supportyourlocal har spridits på sociala medier under de senaste månaderna – nu går Instagram steget längre. Plattformen har infört en ny funktion där restauranger kan ta emot matbeställningar, antingen via knappen Beställ mat i profilen eller via dekalen Matbeställningar i stories. Om du klickar på någon av dessa omdirigeras du till Uber Eats för att genomföra en beställning. När du klickar på restaurangens dekal kan du även välja att dela den vidare på din egna story för att sprida så fler tar del av funktionen. Tillsammans hjälps vi åt och stöttar varandra!

Läs mer här

Veckans spaning

Ett vässat ledarskap på distans

Kring följderna av corona med hemmakontor och arbete över digitala plattformar gäller det att bibehålla ett tydligt ledarskap – något vi på CHECK! vill belysa. Vi tror stenhårt på att kontinuerlig utveckling är det bästa framgångsreceptet! Att agera med klokhet och inte med panik är en förutsättning för att dialogen ska nå fram. Genom att behålla en förstående och lugn inställning för situationen kommer tryggheten säkerställas för både ledare och medarbetare. Ett starkt ledarskap är en förutsättning för god gemenskap. I ett längre blogginlägg på vår hemsida ger ledarskapscoachen och facilitatorn Jenny Johansson fem tips för att bibehålla ett lyckat ledarskap på distans. Läs gärna mer om hennes kloka tips genom länken nedanför!

Läs mer här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg