Veckans snackis

Årets Bajenmarsch till arenan

Som ni kanske redan märkt är vi på CHECK! hängivna Hammarbysupportrar. I oktober skrev vi om när Hammarbyikonen Kennedy Bakircioglu tackades av och lade fotbollsskorna på hyllan. Nu är det dags för en ny fotbollssäsong och under söndagen intog Hammarbysupportrarna Södermalm för den årliga traditionen inför hemmapremiären. Traditionen innebär att supportrarna tågar tillsammans från Götgatan över Skanstullsbron och mot målet, Tele2 Arena. Inför hemmapremiären hade över 32 000 biljetter sålts och stämningen var på topp. Kan ni gissa vem som skymtades bland alla hängivna supportrar? Jo, ikonen själv, Kennedy Bakircioglu - som dessutom ledde marschen!

Läs mer här

Veckans update

Snap Games, den nya spelplattformen

Snapchat är först med att lansera en spelplattform. Plattformen som finansieras av annonser går under namnet Snap Games och innehåller spel för dig och dina vänner. Annonserna består av så kallade “non-skippable six second video ads” och med dem kommer annonsörer få möjlighet att nå ut till en yngre målgrupp. 2019 spås bli året då spelplattformarna tar över och vi på CHECK! är nyfikna på vilken plattform som vågar hänga på Snapchat.

Bild: dagensanalys.se

Läs mer om uppdateringen här

Veckans spaning

Konsten att hänga med i en föränderlig bransch

Hur är det möjligt att hålla koll på de senaste trenderna inom t.ex. appar och medieplattformar? Kommunikationsbranschen är ständigt under utveckling och det gäller att ligga steget före. I det senaste blogginlägget i serien “BAKOM KULISSERNA” ger vi er våra bästa tips på hur ni bl.a. kan ligga steget före. Läs mer via länken.

Läs mer här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg