Idag är sociala medier en stor del av vårt samhälle och som användare är det viktigt att hålla sig uppdaterad. Det digitala landskapet förändras i snabb takt vilket kan göra det svårt att hänga med. Som en av flera branschledande byråer inom sociala medier vill vi dela med oss av vår kunskap och därmed driva utvecklingen framåt – vi kallar det för SOME-tips!

Omvärldsbevakning och research inom sociala medier är en central del av vår dagliga verksamhet. Vi arbetar proaktivt för att kunna dela med oss av vår kompetens och bidra med nya perspektiv som driver branschen framåt. Varje vecka publicerar vi SOME-tips, där vi delar med oss av nya funktioner och uppdateringar på sociala medier som skapar mervärde för följarna. Det kan vara allt från hur du arbetar med färg i Instagram stories till hur du förhandsgranskar ditt flöde innan publicering. Vi har även visat hur du gör en egen GIF och delar kontinuerligt med oss av våra favoritappar!

SOME-tips på Instagram

Du kan hitta alla SOME-tips i vårt flöde på Instagram och under den funktionen Instagram Guides där vi har samlat dem på ett och samma ställe. Vill du veta mer om hur du skapar egna Instagram Guides? Läs vårt blogginlägg här!

Ett urval av våra SOME-tips

  • Gör egna stop motion-filmer enkelt direkt i mobilen!
  • Klona dig själv i dina filmklipp!
  • Filtrera dina aviseringar på Instagram! 

Gör egna stop motion-filmer enkelt direkt i mobilen!

Så klonar du dig själv i dina filmklipp!

Lär dig hur du gör!

Filtrera dina aviseringar på Instagram! 

  • Klicka på hjärtat i högra hörnet för att gå in på dina aviseringar.
  • Klicka på "Filtrera" 
  • Sedan kan du välja vilka aviseringar som du vill se. Tadá! 

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg