Veckans Digitala Check v.41

 

Veckans snackis

The Umbrella Project x Indiska

Indiska fortsätter att inspirera och är nu initiativtagare till projektet The Umbrella Project x Indiska. Projektet, som sker i samspel med flera andra aktörer, invigdes förra fredagen och under en månad framöver kommer Drottninggatan att täckas av en färgglad paraplyhimmel. Med projektet vill Indiska och övriga aktörer få folk att känna hoppfullhet samt bidra till att öka handeln i Stockholm city – som påverkats enormt under senaste halvåret. Med tanke på den glädje och nyfikenhet installationen har bidragit till, samt den uppmärksamhet det fått på Instagram, kan vi säga att Indiska lyckats mer än väl!

Läs mer om projektet här

Veckans update

Facebook integrerar Messenger och Instagram Direct

Om du är en av dem som tycker att det är jobbigt att pendla mellan olika appar och meddelandefunktioner – då är denna uppdatering någonting för dig! Facebook integrerar nu Messenger och Instagram Direct för att användaren ska få tillgång till den bästa meddelandefunktionen, oavsett vilken app som används. Anledningen till detta är att Facebook vill koppla ihop samtliga appar för att du ska kunna skicka meddelanden utan att behöva ladda ner varje app. En och samma plattform gör det inte bara lättare att hitta dina konversationer, det ger även nya marknadsföringsmöjligheter!

Läs mer här

Veckans spaning

Vad händer bakom kulisserna på CHECK!?

Ni har sett oss hinta på vår Instagram om att någonting stort kommer att hända på CHECK! inom kort. Nu närmar sig lanseringsdagen med stormsteg, där varje dag är intensiv och händelserik – och förra veckan var minst sagt lika spännande! I fredags spelade vi in en lanseringsvideo tillsammans med två proffs vid vår sida; filmproducenten Elin Nylund samt hår- och makeup-artisten Jessica Wahlgren. Vi är spända på resultatet – hoppas ni också är det! Den 12 oktober är det lanseringsdatum och då släpper vi hela videon och den stora nyheten!

Läs mer om vad som händer bakom kulisserna här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg