Veckans Digitala Check v.8

 

Veckans snackis

Swedish Beauty Awards 2021 blir digital skönhetsgala!

Den 15 april öppnar Swedish Beauty Awards 2021 upp de digitala portarna. I år blir Sveriges största och mest prestigefulla skönhetsevent en livesänd gala – och alla beautyfantaster är inbjudna. Under en fullspäckad livesändning på 60 minuter kommer gästerna att få ta del av trendspaningar, inspiration och storslagen underhållning. Genom det digitala eventet kan gästerna interagera på ett helt annat sätt än tidigare – genom chattforum, frågeställningar och tävlingar. Är du nyfiken på vilka av förra årets produkter i skönhetsdjungeln som sticker ut från mängden? Tune in den 15 april!

Läs mer om eventet och köp din biljett här!

Bilder tagna av CHECK! Kommunikationsbyrå. 

Veckans update

Instagram hoppar på Clubhouse-vågen

Det trendigaste just nu? Live-samtal mellan flera olika deltagare såklart. Instagram hoppar på Clubhouse-vågen och lanserar livestreamade videosamtal mellan flera olika deltagare. Tidigare har det endast funnits tillgång till live-samtal mellan två användare, men nu utökas det till grupper med upp till fyra personer. Det skapar möjligheter för ännu närmre kontakt och spontana dialoger mellan flera individer, samtidigt som avståndet mellan varumärken och deras följare blir mindre. Uppdateringen släpps inom ett par veckor!

Läs mer om uppdateringen här!

Veckans spaning

Veckans Digitala Check i nytt format

Vi på CHECK! har publicerat Veckans Digitala Check i drygt fyra år, både på webben och som nyhetsbrev. Varje vecka tar vi tempen på vad som händer inom den digitala världen och ger dig en enkel inblick i det senaste. Vad snackas det om på sociala medier, vilka digitala uppdateringar lanseras och vad bör du hålla koll på framöver? Vi älskar de effektiva utskicken i text men framöver vill vi ge dig ännu mer, både av den digitala världen och av oss. Stay tuned – inom kort lanseras VDC i ett nytt, lite mer personligt, format.

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg