Veckans Digitala Check v.50

 

 

God jul önskar vi på CHECK!

2022 – året då vi skaffade drönare, fortsatte podda och delade med oss av ännu fler SOME-tips. Vi har expanderat med antal kunder och fortsätter knyta starkare band med våra partners. I år har vi varit på kunduppdrag runt om i Sverige men även i Köpenhamn och Lissabon. Vi är så tacksamma över allt vi får uppleva och över alla som är en del av vår företagsresa!

Stort tack till våra kunder, partners och leverantörer för ett händelserikt år. Vi önskar er en fin jul med nära och kära – ta hand om er och varandra! 💚/ Team CHECK!

 

Veckans räckvidd 

Jul, fotbolls-VM och AI-genererade porträttfoton

Just nu är det många ämnen som tampas om rampljuset på sociala medier. Däribland julaktiviteter, fotbolls-VM och AI-genererade porträttfoton. När det gäller julen ser vi bakning, företagsevent, julbord och dekorationer i mängder! Och fredagens kvartsfinaler i VM bjöd på både rysare och skrällar. Vi har även sett en ökad spridning av AI-genererade porträtt – något du själv kan testa genom appar såsom Lensa och AI Art.

Hör oss prata mer om detta »

Veckans update 

Avatarer på sociala medier

Meta har uppdaterat funktionerna kring avatarer på Facebook och Instagram. Avatarer fungerar som en digital version av dig och Meta menar på att de ger möjligheter att uttrycka dig på nya sätt. De lanserar även avatarer på WhatsApp och det gör att de kommer att exponeras för fler användare.

Läs mer om avatarer »

 

Veckans spaning

Tips kring sökmotoroptimering (SEO)

Vi har med oss vår andra gäst i podden; Henrik Vikström, vd och medgrundare på Pixel Nordic. Tack vare honom djupdyker vi inom SEO och får ta del av inspiration, senaste nytt och värdefull information om SEO.

Ta del av konkreta SEO-tips »

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg