Veckans snackis

En kärleksfull återförening!

Hollywoods forna stjärnpar chockade internet under årets SAG Awards med återföreningen som världen har gått och väntat på. Både Aniston och Pitt tog hem pris under kvällen, men det var händelserna som följde som fångade rampljuset. Efter att Jennifer Aniston tog hem priset som ‘bästa kvinnliga skådespelare i en dramaserie’ fanns Brad Pitt redo bakom kulisserna att gratulera sin exfru med ett stort leende och en närgången kram som fångades på bild av åskådare. People Magazine beskriver ögonblicket som “den vackraste återföreningen” och bilderna har dominerat sociala medier sedan dess.

Läs mer här

Veckans update

Instagram introducerar DM till sin webbplats

Efter många års väntan har Instagram äntligen beslutat om att det populära DM-verktyget (direct message), som har funnits i appen under en längre tid, nu äntligen ska introduceras på deras webbplats. Det är bara ett fåtal procent av Instagramanvändare världen över som fått ta del av funktionen från och med den 14 Januari 2020. Instagram berättar att de kör en testperiod till att börja med men har bekräftat att funktionen kommer att finnas tillgänglig för alla användare inom en snar framtid.

Läs mer här

Veckans spaning

Vass Akademi erbjuder utbildningar inom sociala medier, employer branding och ledarskap

CHECK! Akademi erbjuder utbildningar inom sociala medier, employer branding och ledarskap. Utbildningarna ger förutsättningar, kunskap och verktyg för att ert företag och era medarbetare ska utvecklas! Här kan du kolla in alla workshops och utbildningar som CHECK! Akademi erbjuder. 

Läs mer här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg