Veckans Digitala Check-vloggen

Missa inte vlogg-versionen av Veckans Digitala Check!

Se alla avsnitt på CHECKs YouTube-kanal

Veckans snackis

Mia gör det igen, igen och igen

Under hösten såg vi henne i den hyllade tv-serien “Kropphets” som ni kan läsa om i ett tidigare VDC här. Nu är hon tillbaka på scenen med föreställningen “Avig Maria – No more fucks to give”.

Hon har sålt ut Globen två gånger under november 2018 och redan nu är hennes två föreställningar under mars 2019 slutsålda. Hennes vår- och höstturné kommer till flertalet städer i Sverige under 2019, skynda in och köp biljetter. Det här vill ni inte missa!

Läs mer om föreställningen här

Veckans update

Ny funktion på Instagram Stories

Har ni upptäckt den nya funktionen “Nära vänner”? Nu går det nämligen att välja vilka som ska få se dina stories. Funktionen hittar du under inställningar i din profil. Uppdateringen gör att du kan välja personer till en lista som du senare kan dela personliga stories med och det är bara du som kan välja vilka som ska få vara med. Tanken är att fler ska bli lockade att uppdatera oftare och mer regelbundet till vänner.

Bild: socialmediatoday.se

Läs mer om uppdateringen här

Veckans spaning

Framtidens frågesport?

Efter att ha sänt sin första frågesport live i mars 2018 med ungefär 40 vänner som deltagare har det gått fort. Idag har de över 60 000 deltagare vid varje omgång som går av stapeln vardagar kl: 20.00 och vid deras specialsändningar. Upplägget är enkelt, en frågesport bestående av elva frågor med tre svarsalternativ och en livboj per omgång. Du har tio sekunder på dig att svara och är du osäker kan du använda livbojen, vid fel svar åker du ut.

Vi funderar på om det här är det nya sättet att spela frågesport? Genom att inkuldera tre starka digitala trender på en plattform: live, interaktivitet och mobilbaserat går det att fånga många personers uppmärksamhet. Det är ett enkelt sätt att umgås och utmana varandra.

Vi på CHECK! har gjort det till en tradition att utmana varandra varje fredag kl: 15.00. Ladda ner appen gratis och var med du också!

Bild: primetimesweden.se

Läs mer här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg