Veckans Digitala Check-vloggen

Missa inte vlogg-versionen av Veckans Digitala Check!

Se alla avsnitt på CHECK!:s YouTube-kanal

Veckans snackis

Nakenchock i direktsändning

Att hålla sitt innehåll aktuellt och personligt är idag nödvändigt för alla medier som vill synas. Men kanske inte fullt så personligt som C Mores direktsändning blev under fotbollsmatchen mellan Östersund och Hammarby. Tv-kanalen har i syfte att visa direktsänt taktiksnack och peptalk låtit installera kameror i omklädningsrummen. Men istället fångades Hammarbyspelaren Björn Paulsen helt naken under direktsändningen av pausen. Kritiken kring denna nakenchock har inte låtit vänta på sig…

Läs mer här

Veckans update

Reagera mera

Nu blir det ännu lättare att svara på kommentarer på Facebook. Reaktionsfunktionen äntrar nu kommentarsfältet vilket gör det smidigare att svara på kommentarer. Genom att använda sig av valfri emoji kan man nu reagera på kommentarer utan att behöva skriva ett endaste ord.

Läs mer här

Veckans spaning

Mockumentär

Vi har sett det hos Calle Schulman och Måns Zelmerlöw, vi har hört det hos Alexander Pärleros – att inleda med det oväntade. I en värld av ständigt informationsflöde behöver man vara intresseväckande från första sekund för att vara relevant. Schulman och Zelmerlöw släpper tillsammans med Polaroid Eyewear en så kallad mockumentär, där influencern (Zelmerlöw) aktivt förnekar sitt samarbete med Polaroid – i syfte att väcka intresse genom humor och att bjuda på sig själv.

Vi på CHECK! tycker att fler borde göra som ovannämnda. Inled din podd, video eller vlogg med något oväntat och humoristiskt. Då garanterar vi dig att dina följare hajar till och genast blir intresserade av vad ni mer har att bjuda på.

Läs mer om Schulman och Zelmerlöws mockumentär här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg