Veckans Digitala Check v.47

 

Veckans räckvidd 

Börje Salming hyllas världen över

Han är en av de främsta ishockeyspelarna genom tiderna och i mitten på november hölls en ceremoni till Börje Salmings ära i Toronto. Han är en ikon efter sina 16 säsonger i klubben Maple Leafs där han kallades “The King”. En videohyllning spelades upp på jumbotronen och @nhl har delat ett klipp från ceremonin som fått över 1,8 miljoner visningar på Instagram. Den 17 november anordnades dessutom Tidernas hockeygala i Sverige där Börje fick ta emot flera utmärkelser och en sjuminutersapplåd. Även detta spreds vidare i flera mediekanaler och hyllades på sociala medier – som sig bör!

Se filmklippet på @nhl »

Veckans update 

TikTok Shop

Det här är en efterlängtad uppdatering på den amerikanska marknaden! TikTok Shop har tidigare funnits i England och delar av Asien, och enbart ett fåtal amerikanska företag har varit en del av den testfasen. Nu lanseras shoppingfunktionen fullt ut i USA vilket innebär att användare kan köpa produkter utan att lämna appen.

Hör oss prata mer om uppdateringen »

 

Veckans spaning

Musik på Instagram

Vi har fått in en lyssnarfråga angående musik på Instagram som vi vill besvara i veckans spaning! I vårt senaste poddavsnitt pratar vi om hur det kommer sig att vissa företagskonton har tillgång till hela musikbiblioteket på Instagram medan andra enbart har gratislåtar.

Om musik på Instagram »

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg