Veckans Digitala Check v.45

 

Veckans räckvidd 

Serien TORE på Netflix

Den nya serien TORE hade premiär på Netflix den 27 oktober och den har uppmärksammats på både sociala medier och i The New York Times. William Spetz hyllas som manusförfattare och han spelar även huvudkaraktären i denna dramedi som regisseras av Erika Calmeyer. I rollerna syns även Peter Haber, Sanna Sundqvist och Hannes Fohlin.

Titta på serien »

Veckans update #1

LinkedIns senaste AI-funktioner

LinkedIn fortsätter att utveckla sina AI-funktioner och de senaste är enbart tillgängliga för en utvald grupp av premium-användare. En av funktionerna innebär att du genom AI får hjälp att analysera ditt flödes inlägg på LinkedIn. Analysen inkluderar artiklar, videos, inlägg, kommentarer och du får en sammanfattning med inputs som du kan ta med framåt för att få djupare insikter och föra dialoger utifrån det.

Läs mer om AI-funktionerna »

Veckans update #2

Instagrams senaste uppdateringar

Det är flera spännande uppdateringar på gång på Instagram. De testar bland annat en ny samarbetsfunktion som gör att dina vänner kan lägga till foton i dina inlägg. Du ska enkelt kunna bjuda in dem när du publicerar en karusell och sedan godkänner du varje foto och video innan de adderas till inlägget. En uppdatering som de redan har släppt gör det möjligt att lägga till låttexten direkt i en reel (precis som man kan göra på Stories).

Hör oss prata om uppdateringarna »

Veckans spaning

Våra bästa appar för sociala medier

Innehållsproduktion på mobilen blir allt smidigare med riktigt bra appar! Vi redigerar filmer, lägger till text och gör snygga mallar – allt från mobilen. Apparna utvecklas kontinuerligt och AI-funktionerna blir allt fler. Vi har våra favoriter och dessa pratar vi om i vårt senaste poddavsnitt!

Hör oss prata om uppdateringarna »

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg