Veckans Digitala Check v.45

 

Veckans räckvidd 

Instagrams bugg

I slutet på oktober upplevde många användare omfattande problem med Instagram. Flera konton stängdes ner och de fick ett meddelandet om att de hade brutit mot communityreglerna och att de hade 30 dagar på sig att överklaga beslutet. Andra konton tappade en större mängd följare som följd av detta. Huruvida detta var en bugg eller en hackerattack står oklart, även om Instagram hävdar det förstnämnda.

Hör oss prata mer om Instagrams bugg »

Veckans update 

Instagram vidtar trygghetsåtgärder

Plattformen arbetar aktivt för att det ska vara en trygg plats för användarna och som följd av det har de genomfört förbättringar i befintliga funktioner. Det handlar bland annat om att det ska gå att blockera en person och samtliga konton den har skapat, utöver konton som den kommer att skapa framöver. Hidden words har bland annat uppdaterats med antal språk och bättre igenkänning av felstavningar, detta för att förebygga spam.

Hör oss prata mer om uppdateringarna »

 

Veckans spaning

B2B och B2C borde ersättas av H2H

Vi är otroligt glada över att kunna presentera vår allra första gäst i vår podd – Pia Lanneberg! Hon är coach, föreläsare och utbildare inom kommunikation, ledarskap och den mänskliga aspekten av varumärkesbyggande. Vi fördjupar oss inom employer branding och hon berättar om H2H (Human to Human).

Lyssna på Pia Lanneberg »

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg