Veckans Digitala Check v.42

 

Veckans snackis

“Vi har väntat så länge på just den här dan”

Den 10 oktober fylldes Tele2 Arena med 18 547 människor. Inte bara för en fotbollsmatch, utan för att ta del av något historiskt som har hyllats världen över. 18 547 supportrar var på plats för att se Hammarby ta emot AIK på hemmaarenan – för ett Stockholmsderby i damallsvenskan. Det senaste publikrekordet för samma liga sattes 2008, då med 9 413 åskådare. Rekordmatchen inleddes med att Bajen-supportrarna marscherade från Medis till arenan och välkomnade sedan spelarna med tifon, en enorm uppslutning och gemenskap. Hammarby skrev historia och vi har väntat så länge på just den här dan.

Läs mer om händelsen här! »

Veckans update

Nya funktioner på Instagram

För närvarande testar Instagram två nya funktioner som ska göra det enklare för dig att förstå vad som händer med ditt konto. Den första funktionen innebär att appen rullar ut information kring driftstörningar och tekniska problem direkt i aktivitetsflödet. Enligt Instagram är det ett försök till att minimera förvirring kring generella problem som kan påverka publicering och engagemang. Det andra är ett nytt verktyg de kallar för Account Status. En sektion som ska samla information kring ditt konto och om ditt innehåll har brutit mot de riktlinjer som finns. På det sättet ska det bli lättare för att förstå om kontot riskerar att plockas bort – och i så fall varför. Båda funktionerna testas i mindre skalor till en början.

Klicka här för att läsa mer om uppdateringarna! »

Veckans spaning

CHECK!:s bästa appar för sociala medier

Vilka appar är egentligen must haves för sociala medier? Vilken app är bäst för bildredigering, hur klipper du enklast ihop en snygg Reels och vad finns det för verktyg till att skapa kreativa Stories? Vi på CHECK! guidar dig in i våra telefoner och ger dig allt du behöver för att planera och producera riktigt snyggt innehåll.

Klicka här för att läsa mer! »

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg