VK snackar digitalt produceras av Vass Kommunikation, en kommunikationsbyrå i Stockholm

Veckans snackis

Sommarpraten 2019

Det första sommarpratet sändes redan 1959 och sedan dess har det varit en tradition för många att slå på radion klockan 13.00 under sommarmånaderna och ta del av kända och okända människors livshistorier. Vi på CHECK! är trogna lyssnare och några av våra favoriter under sommaren har varit Anders Hansen, Fares Fares, Azita Shariati, Carina Bergfeldt, Stina Wollter och Erik Lundin! ?☀️

Läs mer här

Veckans update

Sommarens uppdateringar på sociala medier

✔️ I den digitala världen har det hänt mycket under sommaren! Instagram testar att dölja likes på vissa platser på jorden som ett pilottest. Instagram menar att anledningen är att de inte vill att plattformen ska vara tävlingsinriktad och att åtgärden ska minska social jämförelse och den negativa inverkan det har på människor. 

✔️ Facebook lanserar schemaläggning på Instagram via den officiella appen Facebook Creator Studio, äntligen! Det som går att schemalägga hittills är inlägg för flödet och IGTV men förhoppningsvis kommer man även kunna schemalägga Stories inom en snar framtid. Om man hittills inte har använt sig av externa appar så som Onlypult är detta ett bra steg för att komma igång med schemaläggningen!

✔️ Facebook har även uppdaterat Facebook Stories med ett nytt alternativ, Slideshow. En stor anledning till uppdateringen är att få fler att använda Facebook Stories och Slideshow gör det möjligt att lägga till ett bildspel till deras Stories.

Läs mer om sommarens uppdateringar här

Veckans spaning

CHECK Akademi – för CHECK!

Efter ett sommaruppehåll är CHECK! Snackar Digitalt tillbaka och vi är mer än redo att kickstarta hösten med roliga uppdrag och fortsätta utveckla CHECK! Akademi – vår plattform för utbildningar. Vi erbjuder workshops och utbildningar inom kommunikation med fokus på employer branding, ledarskap, strategisk annonsering och digitala medier – spännande eller hur? Klicka på knappen nedan för att läsa mer om CHECK Akademi!?

Läs mer här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg