Veckans Digitala Check v.25

 

Veckans snackisar

Premiär för Sommar i P1

Lördagen den 26 juni är det premiär för årets Sommar i P1. Benjamin Ingrosso är först ut – tätt följt av både varierande och härligt oförutsägbara namn. En kommunpolis, en hundcoach och en psykolog är några av de sommarpratare som kommer att dela med sig av sina livshistorier. Vi på CHECK! ser fram emot att lyssna in sommaren och få en underbar avslutning på den tillsammans med Zara Larsson.

Här är alla sommarvärdar 2021! »

Marcus Berg utsatt för hot och hat efter matchen mot Spanien

Marcus Berg utsattes för näthat efter att ha missat öppet mål i förra veckans EM-premiär mot Spanien. Det var i den 60:onde matchminuten som Alexander Isak tog sig förbi tre spanska försvarsspelare och assisterade Berg till vad som såg ut att bli 1-0 till Sverige. Men så blev det inte – något som efter slutsignalen resulterade i ett enormt näthat riktat mot Marcus och hans familj. SvFF har valt att polisanmäla händelsen och många lagkamrater har gått ut och stöttat den svenska anfallsspelaren.

Klicka här för att läsa mer! »

Veckans update

YouTube förbjuder reklam som innehåller betting, alkohol och politiska budskap

Enligt en undersökning som Sveriges Annonsörer har låtit Novus ta fram – framgår det att svenska folket tycker allt sämre om reklam. Och den ökade mängden spelreklam verkar var en bidragande faktor. YouTube meddelade förra veckan att man från och med igår har valt att plocka bort så kallade “masthead-annonser” som innefattar just spel – men också alkohol, receptbelagda läkemedel och politiska budskap. YouTube menar att den stora exponeringspotentialen som den typen av annonser utgör skulle kunna missbrukas och på så sätt göra ett för stort inflytande på människors världsbild.

Klicka här för att läsa mer! »

Veckans spaning

CHECK!:s bästa appar för sociala medier 2021

Vilka appar är egentligen must haves för sociala medier under 2021? Vilken app är bäst för bildredigering, hur klipper du enklast ihop en snygg Reels och vad finns det för verktyg till att skapa kreativa Stories? Vi på CHECK! guidar dig in i våra telefoner och ger dig allt du behöver för att planera och producera riktigt snyggt innehåll.

Klicka här för att läsa blogginlägget »

Veckans Digitala Check tar sommarledigt

Sommarhälsning!

Vi går mot härligare tider! I samband med att restriktionerna har lättat har vi kunnat besöka våra kunder allt mer för fotograferingar och intervjuer – vilket känns så himla roligt och givande! Det är någonting vi längtat efter och ser fram emot att kunna göra än mer när vaccineringen ökat. Vi älskar att skapa innehåll till våra kunders sociala mediekonton!

Nu tar Veckans Digitala Check en välförtjänt semester och är tillbaka vecka 33. Under semestern befinner vi oss bland annat på Gotland och västkusten samt besöker nära och kära i Skåne, Småland och Värmland! Vi bänkar oss såklart även i tv-sofforna och hejar fram Sveriges herrlandslag i jakten på ett EM-guld. Vi på CHECK! vill önska er en glad och händelserik sommar fylld av glädje och skratt!

Följ oss på Instagram »

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg