Veckans Digitala Check v.23

 

Veckans snackis

Hammarbys historiska cupseger!

Vi på CHECK! är tvättäkta Bajen-supportrar och efter Hammarbys vinst i Svenska cupen är vi i extas! På Tele2 Arena bjöds det på en nervkittlande final mot Häcken när finalen avgjordes på straffar efter förlängning. Zlatan Ibrahimović, delägare i Hammarby sedan 2019, var på plats och stöttade laget och Astrit Selmani sköt hem titeln till laget. Efter den historiska första cuptiteln för Hammarby får de nu kvala till den kommande säsongens Uefa Europa Conference League. Vi jublar över vinsten och är peppade på Europa-spel!

Läs mer om cupfinalen här! »

Veckans update

Inlägg vs Stories på Instagram

Instagram försöker begränsa möjligheten att dela vidare inlägg direkt till Stories, för att istället uppmuntra innehåll som produceras i nuet. Det innebär att användarna behöver tänka på att publicera innehåll direkt i Stories för att nå bredare räckvidd och få högre engagemang. Vår rekommendation är att skapa ett mer levande innehåll på Stories för att undvika att det blir för statiskt!

Klicka här för att läsa mer! »

Veckans spaning

Kompetensutveckling inom sociala medier

Vi vill betona vikten av att arbeta med kompetensutveckling inom sociala medier genom utbildningar och workshops. Det gäller att hela tiden stå på tå för att följa med i den snabba utvecklingen av nya trender, applikationer och metoder. I veckans poddavsnitt pratar vi om utbildningar inom kommunikation och hur riktlinjer för sociala medier kan ge medarbetarna rätt förutsättningar för att hantera det digitala flödet.

Klicka här för att lyssna på poddavsnittet »

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg