Veckans snackis

Alice och Biancas showcast – hyllad på sociala medier

Den 25 maj slog Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso upp dörrarna till Globen och bjöd in till en showcast och sedan dess har den hyllats på sociala medier! Eventet i Globen blev snabbt slutsålt och tillsammans delade dem en kväll med över 10 000 fans. Det bjöds på allt från dans och sång till heta stolen och artister som Benjamin Ingrosso, Felix Sandman, Molly Sandén och Victor Leksell tog plats på scen och uppträdde. Hela showcasten kommer att sändas på Kanal 5 och Dplay inom kort för dem som inte var där, eller bara vill uppleva showcasten igen! ??

Läs mer här

Veckans update

Facebook uppdaterar algoritmen för nyhetsflödet – igen!

I maj meddelade Facebook att de skulle uppdatera sin algoritm för nyhetsflödet för att öka innehållet från de personer som du bryr dig mest om och minska clickbaits. Nu uppdaterar Facebook algoritmen igen med syftet att även öka innehåll från de sidor och grupper som du är mest intresserad av. Den nya algoritmen framställdes med hjälp av användarna genom enkäter och feedback. Intressant!

Läs mer om uppdateringen här

Veckans spaning

CHECK! går mot spännande tider

Sol, semester, bad och projektplanering är på vår agenda under sommarmånaderna. ?? Vi på CHECK! är i full gång med att smida planer och nu under sommaren kommer det ske en hel del spännande saker hos oss. Håll utkik efter vårt för nuvarande hemliga projekt som lanseras i höst!

Se vårt befintliga utbildningserbjudande

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg