Veckans snackis

Late Night Concert – nytt koncept med exklusiva liveframträdanden på Gröna Lund

För Gröna Lund betyder inte inställda musikevenemang utebliven underhållning. Nöjesparken utlovar storslagen show – i nytt format. I maj kickstartade det nya programmet Late Night Concert – tio konserter med tio artister såsom Molly Sandén, Benjamin Ingrosso, Felix Sandman, Norlie & KKV och många fler. På Stora Scenen framförs stjärnornas största hits där de bjuder på exklusiva liveframträdanden med sång och dans. Programmet sänds på måndagar och tisdagar kl: 23.00 på TV4 och TV4 Play. Missa inte chansen att se din favoritartist uppträda live – det funkar lika bra digitalt!

Klicka på länken för att se tidigare framträdanden: tv4.se

Läs mer här

Veckans update

Facebook Shops – ny funktion som möjliggör försäljning på sociala medier

Coronakrisen har slagit hårt mot fysiska butiker som tvingas röra sig mot e-handel för att hålla försäljningen uppe. Nu lanseras Facebook Shops – en gratis funktion som ger både små och stora företag möjlighet att öka försäljningen och stärka sina varumärken. När du är inne på Instagram eller Facebook och klickar på visa produkter på ett företagskonto, kan du beställa varan direkt i appen istället för att omdirigeras till hemsidan. Enkelt och smidigt! För att företag ska kunna erbjuda funktionen måste Facebook Pay eller Check-out aktiveras. Funktionen finns för tillfället endast i USA – men håll ögonen öppna för när den lanserar på svensk mark!

Läs mer här

Veckans spaning

Techjättarna går vinnande ur coronakrisen – med innovativa funktioner

Människans anpassningsförmåga till digitala förändringar har aldrig varit så påtaglig som under de senaste månaderna. Innovativa funktioner lanseras dagligen och sätter agendan för nya trender. Techjättarna har tagit tillfället i akt och vi ser företag som exempelvis Facebook, Google, Apple och Amazon gå vinnande ur situationen. Dessa bolag har varit snabba på att införa funktioner som underlättar den nya vardagen.

Läs mer här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg