Veckans snackis

Spelar Zlatan i allsvenskan nästa säsong? 

Förra veckan kom beslutet – efter säsongen lämnar Zlatan Ibrahimović fotbollsklubben AC Milan i Italien och återvänder hem till svensk spelmark. Anfallaren har under våren närvarat på Hammarbys träningar vilket har väckt spekulationer kring ifall Zlatan kommer börja spela i klubben som han sedan november 2019 är delägare i. Ibrahimović meddelar att han inte vill stänga några dörrar – därav kvarstår möjligheten till att han börjar spela för Hammarby. Vi på CHECK! är tvättäkta Bajen-supportrar och hoppas med spänning få se världsstjärnan briljera på Tele2 Arena i allsvenskan klädd i grönvitt!

Läs mer här

Veckans update

Ny funktion för att påminna om utebliven swish!

Är du kompisen som alltid ligger ute med pengar? Att kunna påminna om uteblivna swish-betalningar har länge varit efterfrågat av användarna. Lanseringen av funktionen är extra läglig i den tid vi befinner oss i – då många är i behov av hjälp och stöd. I sin enkelhet innebär funktionen att du kan skicka en förfrågan till personer du saknar en betalning från. Du väljer mottagare, fyller i belopp och skriver eventuellt ett kort meddelande. Därefter kan personen välja att acceptera förfrågan och godkänna den med Bank-ID, eller neka den. Ett enkelt och smidigt sätt att göra sig fri från utlägg!

Läs mer här

Veckans spaning

CHECK! firar 5-årsjubileum!

CHECK!:s 5-årsjubileum firades med en tillbakablick över de gångna åren och några av bolagets highlights. Genom lika värderingar och komplettering av kompetenser har systerduon Johanna och Helena, grundare av CHECK!, lyckats bygga sitt imperium. Bolaget startade som en copybyrå men tog nya vägar genom employer branding och sociala medier. CHECK! uppmärksammades tidigt för sitt driv för kvinnligt entreprenörskap och har sedan dess blivit frekvent omnämnda i press, samt blivit tilldelade utmärkelsen “En av Sveriges bästa företagsbloggar” tre år i rad. Utskicket “Veckans Digitala Check” lanserades 2017 och vi är otroligt glada och tacksamma för alla er som hängt med på vår resa och vecka efter vecka läst om våra snackisar, updates och spaningar. I en intervju som ligger uppe på hemsidan berättar vi mer om CHECK!:s historia och vår passion för entreprenörskap och kommunikation.

Läs mer här

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg