Vi på CHECK! har delat med oss av vår kompetens inom sociala medier paketerat i ett nyhetsbrev sedan 2017 – nu lanserar vi version 2.0 i poddformat. I Veckans Digitala Check tar vi tempen på vad som händer inom den digitala världen och ser till att du enkelt håller dig uppdaterad. Genom att expandera formatet till podd vill vi välkomna dig in i vår värld, där du både får lära känna oss bakom byrån och spetsa dina kunskaper. Tune in där poddar finns!

Veckans Digitala Check

För drygt fyra år sedan introducerade vi konceptet i form av nyhetsbrev och blogginlägg. Tanken från start var att göra det enkelt för vår målgrupp att hålla sig uppdaterad – men under årens gång har det varit precis lika utvecklade för oss på CHECK!. Varje vecka genomför vi grundlig research och omvärldsbevakning som leder till att vi lär oss nya saker, uppdaterar vår kompetens och håller oss i framkant. Det har även mynnat ut i att branschkollegor följer utskicket, vilket vi är stolta över. Win-win-win helt enkelt!

Den digitala världen

Konceptet är uppdelat i tre olika kategorier i form av veckans räckvidd, veckans update och veckans spaning. I segmentet räckvidd tar vi upp ett ämne som har varit högaktuellt på sociala medier under veckan – det kan vara allt från reklamkampanjer, sport och tv-program till #metoo och att våldet mot kvinnor har ökat under pandemin. När vi diskuterar veckans update handlar det om nya funktioner eller verktyg på de olika sociala plattformarna. Till sist delar vi med oss av en spaning, vilka tendenser till trender ser vi framöver och hur vi kan utnyttja dess fördelar! Allt paketerat i ett lättsamt, än dock matnyttigt, format.

Nu startar vi podcast!

Veckans Digitala Check har genererat mycket positiv och fin respons vilket vi är otroligt glada över. Många har varit nyfikna, hört av sig med frågor efter utskick och vänt sig till oss för att följa utvecklingen av branschen. Därför ser vi det som en självklarhet att inte bara fortsätta med våra veckoutskick, utan även utveckla formatet till nivå 2.0. Vi vill dela med oss av mer och ge mer. Utöver kompetens och nyheter får du också lära känna oss och våra personligheter lite närmre. Idag lanserar vi vår nya podd och välkomnar dig in till vår värld! 

Lyssna på introduktionen av Veckans Digitala Check här!

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg