Lagom till semestertider fick vi ett glädjebesked på mail – vi hade blivit nominerade till Expertvalets utmärkelse Sveriges bästa företagsbloggar 2017.

Ett tecken på att vår blogg är en av de bästa i Sverige.

Bara att bli nominerade fick oss här på CHECK! att jubla av lycka! Vi såg det som ett bevis på att det engagemang och hårda arbete vi lägger ner på bloggen, men även i företaget i sig, ger resultat. Men framför allt att det är ett bevis på att det arbete vi lägger ner uppskattas av vår målgrupp.

Lyckan skulle strax därpå bli total när det stod klart av vi var en av vinnarna! Bland flera imponerande företag så som Telia, Meltwater, UC, Fortum och APSIS kunde man hitta oss – CHECK! – kommunikationsbyrån som startade för drygt 2 år sedan. Wow. Resten av listan hittar ni här »

Vi är oerhört tacksamma och stolta. Inte minst uppskattar vi den här uppmärksamheten. Vi har tidigare fått positiv feedback från kunder men det ger ytterligare dimensioner när någon utifrån uppmärksammar det. Vinsten gav energi och vi kommer med all säkerhet fortsätta dela med oss av blogginlägg som vår målgrupp har nytta av!

Nomineringen

"På CHECK! har ni skapat en blogg som balanserar professionalitet med personlighet. Den minimalistiska designen är pricken över i:et och gör att er blogg verkligen sticker ut."

STORT TACK Expertvalet.se för att ni uppmärksammar vår blogg som en av de 30 bästa i Sverige och tack för den fina nomineringen. Vi vill även rikta ett stort tack till webbyrån The Generation som bidragit till vår stilrena och snygga design!

Vad är det bästa med att blogga som företagare?

  1. Skapar gemenskap och delaktighet på företaget – alla medarbetare hjälps åt och vi lyfter upp allas kompetenser.
  2. Inspirerar andra – genom bloggen kan vi inspirera och skapa mervärde till våra kunder och intressenter.
  3. Utvecklar sig själv – att skriva en blogg kräver sin research och det gör att vi hela tiden står på tå.

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg