Vass Kommunikations medarbetare Johanna Engström entreprenör och medgrundare av Vass Kommunikation

På sin lediga tid tar hon guld i korpen-innebandy och leker med sin dotter Alicia.  Johanna blev gravid under uppstarten av CHECK! vilket har stärkt henne i både rollen som delägare och mamma. Kombinationen av att driva företag och vara mamma är Johanna något av en expert på. Hon är dessutom en mästare i jojo och som ung vann hon en jojo-tävling genom att göra 420 stycken "jorden runt"!

Vad ingår i din arbetsroll?

– Jag hjälper våra kunder strategiskt i hur de kan kommunicera på sociala medier, bland annat för att utveckla sitt employer-branding arbete. Det är mycket fokus på sälj och kundrelationer.

Vad betyder övriga medarbetare för dig?

– Allt! Utan dem skulle vi inte kunna leverera så bra resultat till våra kunder. Det är såklart också kul att ha några på kontoret som jag kan spöa i pingis!

Hur skulle du beskriva arbetsmiljön på CHECK!?

– Transparent, delaktig och mycket gemenskap. Det är ett familjärt företag och vi alla värnar om våra kunder och vi tvekar inte att hjälpa varandra.

När du tänker tillbaka på CHECK!s resa, vad är du mest stolt över?

– Att vi vågar ta oss an nya utmaningar. Vi har vågat expandera, stanna upp och se över arbetssituationen och vad som är viktigt för oss för att sedan ta beslutet att växla upp igen. Jag är extra stolt över att vi har så många kunder som gladeligen rekommenderar oss vidare. Det känns som ett kvitto på att vi värnar om våra kunder och att vi levererar bra resultat utifrån våra kunders mål och utmaningar.

Om du fick vara någon annan för en dag, vem skulle det vara?

– Min dotter Alicia. Hon är fantastisk!

Intresseanmälan

Fler blogginlägg