Vass-Kommunikation-digitalt-motesbingo

Under tider med distansarbete och videomöten kläcks ständigt nya och innovativa idéer för att lysa upp vardagen. Något vi på CHECK! uppmärksammat på sociala medier är det digitala mötesbingot – som enkelt sätter färg på din arbetsdag. Vi kunde inte låta bli att själva haka på trenden och har tagit fram ett digitalt mötesbingo nedan. Dela med vänner, medarbetare eller spela själv: du sätter spelreglerna! 

“Vi hör dig lite dåligt!”

*Någon pratar ALLDELES FÖR NÄRA MIKROFONEN*

Tanke: Det är så skönt att det inte syns att jag har pyjamasbyxor på mig! 

Är ovanstående fraser och tankegångar något du känner igen? Många arbetar just nu på distans och har möten över t.ex. Skype, Whereby och Zoom – och är väl insatta i de vanligaste uttrycken som uppstår under videomöten. Om du finner det lite tjatigt med kollegor som inte lyckas hitta mute-knappen, som missar att koppla in hörlurarna eller som ständigt pratar om corona vill vi uppmana dig till att spela nedanstående bingo. Det kommer garanterat att göra nästa videomöte lite roligare! 

Hur spelar du mötesbingot? 

Steg 1: Spara ner spelbrickan genom att högerklicka (PC) eller klicka med två fingrar (Mac) och välj “Spara bild som…” 

Steg 2: Öppna spelbrickan under ditt nästa videomöte – och var redo att spela! Var vaksam kring vad som sägs och vad som händer under samtalet. Inträffar något som står på spelbrickan? Markera rutan! När du fått fyra markeringar i rad har du fått mötesbingo.

För att dela ditt resultat på stories: spara ner nedanstående bilder – och glöm inte tagga oss på CHECK!

Vass-Kommunikation-digitalt-motesbingo-2

För att dela ditt resultat på stories: spara ner nedanstående bilder – och glöm inte tagga oss på CHECK!

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg