Vi kickstartade år 2018 med två nyanställningar och det kommer med största sannolikhet bli fler under årets gång. Det gör att vi behöver utrymme att växa i.

Efter två fantastiska år i samma lokaler som vårt systerbolag The Generation är det dags för oss att tillbringa dagarna på olika kontor. Två bolag i tillväxt med stora mål ryms inte i ett kontor på 180 kvm. För våra gemensamma kunder blir det ingen skillnad då vi fortfarande kommer ha möten ihop på Generations kontor. En anledning för mig, Helena, att få åka dit ofta och träffa våra kollegor. Att vi redan bokat höstens konferens ihop och bokat in flera AW gör också att det känns lite lättare att ha olika kontor. Vi fortsätter att växa tillsammans!

En dröm går i uppfyllelse när vi på CHECK! äntrar Bajenland. Redan i unga år hade jag och Johanna en dröm om att bo och arbeta på Söder och nu står vi här, 27 och 29 år – med båda delar.

Framöver hittar ni oss på ett kontor i Hammarby sjöstad och med en yta på 1 000 kvm ser vi stora möjligheter för tillväxt!

Vi ser fram emot att knyta samarbeten med de företag som sitter där idag och är spända på att få fortsätta skapa innehåll till sociala medier. Inte minst får vi utrymme för den efterlängtade fotostudion som vi så länge pratat om. Möjligheterna är oändliga.

Snart kommer vi också lansera vår fantastiska hemsida som Generation givetvis designat och utvecklat. Så spännande.

Vi välkomnar 2018 med ett stort steg i rätt riktning!

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg