En av de roligaste sakerna med att arbeta på kommunikationsbyrå är att våra kunder är verksamma inom vitt skilda branscher. Det betyder att vi har förmånen att ena dagen göra research om hundfoder för att andra dagen fördjupa oss i e-handelsplattformar. Vi träffar människor från alla branscher och vi har alltid något att lära av alla.

Ibland blir det rent visuellt tydligt vilka skilda fält vi rör oss mellan. Häromdagen var vi på besök i en verkstad mitt inne i Värmlands djupaste skogar för ett uppstartsmöte med Rudskoga Svetsmekaniska. Runt omkring oss ligger idel skogar och hagar och inne i verkstaden beundrar vi de skickliga svetsarna. På lunchen pratar vi om förutsättningarna för företagande på landsbygden.

Tre timmar senare är vi framme i trängseln på Stockholms central och småspringer till pendeln för att hinna runda av dagen med nätverkande hos vår samarbetspartner MyNewsDesk. Inom kort står vi på en takterrass omgivna av glada företagare och njuter av den enastående utsikten över Stockholms takåsar. Med granbarr i håret och snittar i handen kan vi bara konstatera – vi älskar båda världarna och kontrasterna mellan dem!

Att få insyn i olika branscher för med sig något annat också – att respekten för alla företagare och anställda därute fördjupas. All denna kunskap! Allt detta engagemang!

/ Teamet på CHECK!

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg