Som chefredaktör har du en arbetsledande ställning på en tidning, tidskrift eller bokverk, vilket innebär att du har den högsta journalistiska funktionen. Som chefredaktör har du en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig i skrift. Det är särskilt viktigt i de fall något innehåll måste ändras, att vara tydlig med vad så den som skrivit texten inte tar illa upp.

Expertis som utvecklar ert företag

Vi på CHECK! agerar utifrån de typiska uppgifterna som rör rollen som chefredaktör, men även redaktör då denna ofta bestämmer och redigerar innehållet. Vi skriver samtliga texter till olika tidningar såsom magasin och kundtidningar.. Vi skapar, redigerar och förbättrar innehållet för att ni ska utvecklas som företag. Tillsammans planerar och leder vi produktionen i form av ämne, samverkan och kontakter. Som chefredaktör diskuterar och redigerar vi alla möjliga sorters texter. Vi ser till att marknadsföringen sköts på ett bra sätt för ert företag och är med er under processen.

Projektet driver vi tillsammans

Vi har breda kunskaper och erfarenhet i både journalistiskt arbete och textredigering. Inom kunskapsområdet behandlas bland annat research samt korrekturläsning i form av nyhetsvärde och stavning. En god samarbetsförmåga går väl i hand med vår förmåga att planera och driva både små som stora projekt framåt. Det är viktigt för oss att hela tiden kunna vara kreativa och framhäva vår stilistiska förmåga i form av text och bild.

Utifrån dessa punkter ser vi till att ni är kompletta och att det inte finns några som helst utlämnanden.

Intresseanmälan

Fler blogginlägg