Hur Vass Kommunikation grundades - blod, svett och tårar

För drygt 2,5 år sedan slet sig Helena i håret av panik – det var dags att komma på ett företagsnamn och fylla i papper för att starta ett enskilt bolag. Nervositet, osäkerhet och ett jävlar anamma. Som tur var hade hon sin syster Johanna vid sin sida som besitter ett betydligt bättre tålamod.

Att de kompletterar varandra skulle visa sig vara till stor nytta de närmsta åren, för den 15 maj gick det igenom och bolaget CHECK! grundades.

Nu när jag, Helena, skriver det här blogginlägget fick jag precis ta en paus för att ögonen tårades. Och fortsätter tåras. Vilka fantastiska år vi upplevt och vad många minnen och känslor som kommer till mig. Man skulle kunna sammanfatta det i blod, svett och tårar – och framför allt en himla massa glädje!

Tänk att vi redan vid årsskiftet 2016 kunde omvandla intäkter till aktiekapital och starta ett aktiebolag. CHECK! AB. Idag har vi en egen fantastisk lokal på Sankt Eriksgatan i Vasastan, vi är fem anställda och vi fortsätter bygga ett starkt varumärke i branschen.

Vi är ödmjukt tacksamma för att våra kunder, leverantörer, följare, samarbetspartners och framför allt medarbetare är med oss på den här resan. Det största tacket av dem alla vill vi ge till vår familj som finns där och är delaktiga i vårt dagliga arbete – utan er hade vi inte kommit så här långt. Och nu kommer tårarna igen…

När vi startade var vi nyinflyttade i Stockholm och hade inga kontakter i branschen. Under dessa år har vi lärt känna oändligt många underbara människor. Idag har vi tre inspirerade mentorer, varav vår mamma Jenny är en av dem och vi är evigt tacksamma för ditt engagemang och driv!

Lagom till vår 2,5-årsdag har vi dessutom signat ett avtal med en kund som omsätter över 27 miljarder kronor – vår i särklass största kund hittills.

På fredag firar vi med champagne!

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg