Veckans Digitala Check v.21

 

Veckans räckvidd

CAIA x MTV – Biancas succélåt Superstar

I förra veckan presenterade CAIA Cosmetics ett samarbete med MTV i 00-talets anda! Lanseringen bjöd på en musikvideo frontad av Bianca Ingrosso som gör en cover på Jamelias ikoniska låt Superstar. Musikvideon är publicerad på CAIAs Youtube-kanal och har fått nära 250 000 visningar, vilket är betydligt mer än deras genomsnittliga visningsantal. Bianca har även lagt ut flera klipp från musikvideon på Instagram som fått stora reaktioner med över 900 000 visningar, över 40 000 gilla-markeringar och över 1 000 kommentarer. För att toppa upp det ytterligare ligger dessutom låten i skrivande stund på tredjeplats i Spotifys Topp 50 Sverige!

Se musikvideon »

Veckans update #1

Schemaläggning av Instagram Stories

Nu är det äntligen möjligt att schemalägga Instagram Stories via tredjepartsverktyg! Uppdateringen gör att all hantering nu kan ske inom en och samma plattform. Det kommer garanterat att underlätta mycket för alla kreatörer och Social Media Managers där ute! 

Läs mer om uppdateringen »

Veckans update #2

Nya redigeringsverktyg för Instagram Reels

Meta har nyligen presenterat flera efterlängtade redigeringsverktyg till Instagram Reels. Verktygen ska bidra till att Reels utvecklas och optimeras alltmer för att möta kreatörers behov. Verktygen innefattar bland annat att ett klipp kan delas i två klipp. Det kommer även gå att ändra hastigheten på klippen samt byta ut klipp mot varandra utan att behöva ändra timingen i andra klipp. Redigeringsverktygen kommer inom kort att bli tillgängliga för alla användare!

Läs mer om uppdateringen »

Hör oss prata mer om Instagrams uppdateringar »

Veckans spaning

CHECK! Konsult – vill du bli en del av vårt team?

Förra måndagen lanserade vi vårt nya affärsben CHECK! Konsult – och wow vilken härlig respons det blev! Tusen tack för alla hejarop och pepp! I veckans poddavsnitt går vi in mer på djupet om kompetenserna som våra konsulter besitter. Vi pratar även om hur vi matchar konsulternas kompetenser med företagens behov! Checka in poddavsnittet för mer info!

Till poddavsnittet »

Nyfiken på att bli konsult? »

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg