CHECK! SÖKER FLER MEDARBETARE

 

CHECK!-Kommunikationsbyra-team-check-annons-anstallning

Vi på CHECK! växer och söker nu fler kreativa själar till vårt team. Är du precis som vi en sociala medier-nörd, älskar du att skriva eller brinner du för att skapa innehåll som når ut? Då är du den vi letar efter! Vi söker nu en Social Media Manager, Copywriter och innehållsproducent som kan komplettera team CHECK!.

SOCIAL MEDIA MANAGER

I rollen ser vi att du har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt med relevanta digitala kanaler. Du har en helhetsförståelse för kommunikation och känner dig bekväm med att ta planering och strategi till utförande och uppföljning. Som Social Media Manager är det fördelaktigt att du hänger med i vad som trendar och inte är rädd för att testa dig fram för att lära dig någonting helt nytt. Vi söker inte en person som redan kan allt – utan någon som är engagerad och längtar efter att utvecklas med rollen.

Läs mer och sök rollen som Social Media Manager här!

COPYWRITER

Älskar du att klura ut träffsäkra captions, skapa känslor genom ord och skriva längre välgrundade texter? We are looking for you! Du har förmågan att sätta tonalitet, spökskriva för olika typer av branscher och ta textbearbetning från idéstadie till publicering. Du är bekväm med att skriva mot deadlines och arbetar alltid noggrant och engagerat för att ta fram tydliga budskap.

Läs mer och sök rollen som Copywriter här!

INNEHÅLLSPRODUCENT

Är du en driven, kreativ och nyfiken lagspelare? För att trivas i rollen som innehållsproducent tror vi att du har en känsla för text, ett starkt intresse för sociala medier och ett öga för grafisk layout. Du tycker att det är roligt att skapa olika typer av innehåll, allt från längre texter och kortare captions till bild och film. Dessutom är det av vikt att du har en förståelse för arbetet bakom att bygga attraktiva konton på sociala medier och skapa engagemang organiskt.

Läs mer och sök rollen som innehållsproducent här!

Vad kan du förvänta dig hos oss på CHECK! Kommunikationsbyrå?

Som anställd hos oss på CHECK! blir du delaktig i ett tight team som arbetar mot gemensamma mål! I utbyte ger det mycket frihet under ansvar samt utrymme för kreativitet och egna initiativ. Utöver det är kontinuerlig utveckling en självklarhet för oss, både i form av att vi är med och driver branschen framåt och tillgodoser oss ny kompetens.

Skicka din ansökan till helena@check.se! 

Ta del av Veckans Digitala Check! 

Fler blogginlägg